Tuesday, 17 May 2011

b0d0h sengal sial ! !

*maaf agak kasar =

dah mcam haramjadah je pmpuan s0wg nie , agak2 la
kate aku rmpas blak dye , hhhhhhhhuuuuuuuhhhh !
GLER B*** btul la , ah cam sial jerr ,
sab0r je lah , agak blak dye yg gatal , aku pulak yg kne maki hamun ?
mmg langsi minah nie ! kalau dkat aku simbah asid dh kat muke dye ! cam bangang 100x je aku tg0k !weeeeeeeeehhhhhaaaaaaaahhhhhhhhh ! :P

Sunday, 15 May 2011

adek maness :)




ini name nye fateen nuriqma , c0mel kan dye ?
manes lak tu cam kaka dye , hehehe
may 15 2011 , dye jdi adek agkat saye !
superb sweet sgat ! yeeeeehhhhhhhaaa !
syggss adek <3 mmuaahh *

welc0me back h0me zia !

weehhaaa , lame gler tak updated bl0g ni ,
tak di keluarkan dimane2 , hak3
dripade single , smpai da c0uple , smpai single blek skrg...
bru nak updated !
daa tak de cter nak di st0ry kan ag at cni , better berdiam diri ann....

Monday, 28 March 2011

until when ????????????

susah nyer nak lupe , s0 b0th 0f us decide g0 on this relationship....
tpi ntah la , tak tau smpai bila...
lgi smggu ka , sbulan ka , stahun ka ?
10 april ni genap 9 bulan knal dye....
but rse cam bru 9 ari jew...huhuhuh ~~
mcm mne eh ? bile kt0rg nak ptus btul2 ? bukan meminte...
tapi tu la , bler gduh, msing2 tak b0leh with0ut satu sama lain...
msti baik jugak last nyerr...
payah cam ni eh , sampai bile ??

Wednesday, 23 March 2011

easy t0 love hard t0 forget :(((

paa,, ma mintak maaf bnyk2...
ma pun tak nak mcam ni...
klau takat 8 hari kte knal xper..mgkin bleh lupe...
mak ma yg x bg ma kwan dgn pa...
ma minx maaf....
siyezz ma x b0leh tnpe pa....
sygggss papa...
tpi maybe ni yg terbaik...
ma mintak maaf banyak2...
ma juz nak pa tahu , pa pndai buat ma suka...
buat ma happy n buat ma menangiss..:'((
s0 sorry pa , h0nestly mmg ma x blh lupe pa ,
ma jnji ma blaja btul2....
ma jge dri el0k2....
thanks yer pa....
ma syg pa , ma akn ingt pA smpai bler2 pun...

Tuesday, 15 March 2011

tak tahu ...................

b0leh ke bg dye pluang lgi skali ?
siyez ckp mmg tak b0leh tnpe dye , tpi ati sakit meih....
mcm mner..nk trime ke tak eh ????

Sunday, 13 March 2011

(menangis) :'(((

tlg la faham , jgn msg aku lagi !!!!
knp nk msg jugak , aku benci tau tak !!!!
kau tak faham ke ha ?
tau x tiap2 malam aku nangis sebab kau ??????????
aku tak suka !
knp membazir air mata untk lelaki tak guna macam kau !
8 bulan kau tpu aku , hebat !!!
aku tak tau nak mintak tlg sape lgi untk buat kau faham ,
aku benci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
t0long jgn contact aku lagi !!
t0longgggggggggggggg !!! :'(((